Полиуретановата пяна 962P на Akfix е предназначено за залепване на тухли, бетон, газобетон, камък и други строителни материали. Нанася се чрез пистолет и се преобразува от пяна в гел за няколко секунди. Подходящо е за външна и вътрешна употреба и не се стича при използване върху вертикални повърхности. Лепилото е устойчиво на атмосферни влияния, може да се използва при ниски температури и не съдържа вредни за озоновия слой горивни газове. С един флакон може да се покрие до 120 m с ширина 1.3 cm, като лепилото не се разширява, не измества вече поставени елементи и не образува топлинни мостове. ... |
|
Лепилото без толуол R306 на Akfix е предназначено за залепване на PVC съединения и тръби, както и ВиК инсталации. Действа като химическо "заваряване" на материалите, поради състава си. Има високо съдържание на смола, благодарение на което запълващата способност в диаметралните пролуки е отлична. Лепилото е с висок тиксотропен индекс, които предотвратява капането при нанасяне и е устойчиво на температури до 50°С. Изсъхва напълно след 6 h и съответства на стандарт BS EN 14814 и BS EN 14680, а също така е специално създадено да свързва термопластични тръбни системи, които отговарят на BS EN 1452, BS EN 1455, BS ... |
|
Книгата е част от поредицата "Библиотека Хоби фермер". ... Тайните за здрави и екологично чисти зеленчуци! Какви болести и неприятели вредят на зеленчуковите култури? Как да ги разпознаем? С какви средства да се преборим с тях? Бабини рецепти и рецепти на опитни градинари. Как да приготвим лечебни за растенията отвари от други растения? Много цветни снимки ще ви помогнат да разпознавате: причинителите на болести; неприятелите; причинените от тях повреди. Всичко това, кратко и ясно описано, ще намерите в тази книга. Тя е вашият наръчник за домашната градина или вилното място. ... |
|
Четвърто издание ... Производството на хляб е една от първите дейности на човека, започнала при заседналия му начин на живот. Приготвянето на храна е изисквало отглеждането на подходящи растения. За хляба това са житните - пшеница, ръж, царевица, ечемик и др. Постепенно начините за приготвяне на хляб, неговият вид и състав се усъвършенствуват с развитието на човешкото общество - от кашите с цели или натрошени зърна, използуването на кисел квас, откриването на хлебната мая до създаването на съвременните механизирани технологични процеси. Разнообразява се и асортиментът, който вече включва богатство от национални традиции, ... |