store.bg - бързо, лесно и удобно
store.bg - бързо, лесно и удобно!
Грижа за клиента   |   За контакти
Начало   Козметика    ...    ...    Търсене на: технологии на сиренето
Начало   Козметика    ...    ...  
Използваме бисквитки, за да осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт. За да работи store.bg правилно е необходимо съгласие с употребата им!
Детайлни настройки
Съгласен съм с бисквитките

Търсене на: технологии на сиренето

/ над 500 продукта /
Кашкавал, парени сирена
Ангел Кожев

Еньовче
Продуктът е представен с видео материали
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  40.00 лв.
Ръководство за упражнения по мляко и млечни продукти
Тодор Илиев, Николина Желева, Гюрга Михайлова, Тодор Димитров

Тракийски университет
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Цена:  12.00 лв.
Мляко и млечни продукти - част 2
Тодор Илиев, Гюрга Михайлова

Тракийски университет
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Цена:  25.00 лв.
Производство на млечни продукти в домашни условия
Ангел Кожев

Еньовче
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  7.00 лв.
Всичко за бивола

 
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Цена:  10.00 лв.
Ястия със сирене от световната кухня
Надя Пери

Хомо футурус
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  5.00 лв.
Ресторантьорство
Димчо Тодоров

Матком
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  13.90 лв.
Ресторантьорски мениджмънт
Димчо Тодоров

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  14.90 лв.
Диетични и диабетични десерти
Мария Николова

Матком
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  6.90 лв.
Стокознание
Христо Кожухаров

Матком
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Цена:  12.00 лв.
Стокознание
Христо Кожухаров

УНСС
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  25.00 лв.
Страница:
Търси:
Продукти отговарящи на търсене: технологии на сиренето
Кашкавал, парени сирена -
Кашкавал, парени сирена
Ангел Кожев

Еньовче
Цена:  40.00 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Продуктът е представен с видео материали
Продуктът е представен с вътрешни страници
Историята на получаването и преработването на млякото е дълга и пряко свързана с развитието на цивилизацията. От историята на всички млечни продукти най-интересна е историята на сирената. Технологията за тяхното производство е значително по-комплицирана в сравнение с технологията на другите млечни продукти. Процесът за получаване на готов продукт, отговарящ на основните изисквания на понятието "сирене" е минал дълъг период, през който случайно наблюдаваните изменения в млякото са използвани по подходящ начин от находчиви животновъди-млекари. По всяка вероятност първото "сирене" е било извароподобен ...
Ръководство за упражнения по мляко и млечни продукти -
Ръководство за упражнения по мляко и млечни продукти
Тодор Илиев, Николина Желева, Гюрга Михайлова, Тодор Димитров

Тракийски университет
Цена:  12.00 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Настоящето ръководство е съобразено с основните методични единици, залегнали в учебните планове и програми на студентите от специалностите на Аграрния факултет при Тракийски Университет - Стара Загора. Разгледани са въпроси, свързани с основните методи за изследване на мляко и млечни продукти, начините за откриване на фалшификации на суровото мляко и неговото окачествяване. Описани са също и основни анализи на млечни продукти, свързани с окачествяването им, както и такива, извършвани по време на технологичния процес. Ръководството може да бъде ценно помагало и за всички, които работят в областта на млекопроизводството ...
Мляко и млечни продукти - част 2 -
Мляко и млечни продукти - част 2
Тодор Илиев, Гюрга Михайлова

Тракийски университет
Цена:  25.00 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Настоящият учебник е съобразен с основните методични единици, залегнали в учебните програми на учебните планове за студентите от специалностите на Аграрния факултет при Тракийски Университет - Стара Загора. Той може да бъде ценно помагало и за всички, които работят в областта на микробиологията на млякото и млечните продукти, които искат да се запознаят с тази специфична материя. Изданието е част от системата Мляко и млечни продукти на Тракийски университет . ...
Производство на млечни продукти в домашни условия -
Производство на млечни продукти в домашни условия
Ангел Кожев

Еньовче
Цена:  7.00 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
В книгата ще намерите: редки рецепти от дедите ни до наши дни; как да правим сирене, кашкавал, масло, кисело мляко, родопска брънза и други домашни продукти от козе, овче, биволско и краве мляко; чужди рецепти и как да станете най-добрите майстори и познавачи на млечните продукти. Проф. Д-р Ангел Кожев е дългогодишен директор на "Института по млечна промишленост". Автор е на няколко книги по технология и нови асортименти, кашкавали и други полутвърди сирена от овче, краве, козе и смесено мляко. Три поредни мандата проф. Кожев е член на Управителния съвет на Националната асоциация на ...
Всичко за бивола -
Всичко за бивола

 

Цена:  10.00 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Книгата е предназначена за широк кръг читатели, зооинжинери, ветеринарни лекари, студенти от селскостопанските институти и техникуми и начинаещи фермери. В книгата са разгледани въпросите, свързани със стопански полезните качества на бивола, най-известните породи за мляко, физиологията на млекоотделянето и репродукцията, храненето и отглеждането на различни категории биволи, доенето, поведението на бивола и от какви болести най-често боледува и най-важното, което трябва да знаете за бивола - това толкова непретенциозно и полезно животно, ако искате да създадете, макар и малка биволоферма. Отглеждането на бивола ще е ...
Ястия със сирене от световната кухня -
Ястия със сирене от световната кухня
Надя Пери

Хомо футурус
Цена:  5.00 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
В България думата сирене обикновено се използва за бялото саламурено сирене, но всъщност има хиляди видове със свои специфични характеристики, получени в зависимост от вида мляко, технологията, мястото на производство. Общото за всички сирена е, че се получават след коагулация на белтъчините в млякото, обикновено след прибавяне на сирище, след което коагулиралата маса се отцежда от остатъчната суроватка. Следва процес на узряване на сиренето, като през това време то променя вкуса и вида си. Сиренето може да се сервира с вино на официални обеди и вечери, като вечер се сервира между главното меню и десерта или накрая. С ...
Ресторантьорство -
Ресторантьорство
Димчо Тодоров

Матком
Цена:  13.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Продуктът е представен с вътрешни страници
Учебникът по "Ресторантьорство" е основа за формиране на знания и умения в областта на комерсиалното ресторантьорство. Той е предназначен за обучаващите се в школи, професионални гимназии по туризъм, колежи и университети за усвояване на необходимата теоретична подготовка, свързана с по-нататъшната им реализация в сферата на туризма и ресторантьорството. Предназначен е преди всичко за обучение на средни управленски кадри в българските колежи и университети, и придобиване на образователно-квалификационна степен "Бакалавър". Може да бъде полезен и за собственици, управляващ и обслужващ персонал в ...
Ресторантьорски мениджмънт -
Ресторантьорски мениджмънт
Димчо Тодоров

Матком
Цена:  14.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Димчо Тодоров е в системата на туризма от 1977 г. Преминал е през различни длъжности и управленски нива в хотелиерството и ресторантьорството . Хоноруван преподавател по Мениджмънт на хотелиерството, Мениджмънт на ресторантьорството и Специализирани видове туризъм в СУ "Св. Климент Охридски", ЛТУ София, Университет "Проф. д-р Асен Златаров", Европейски колеж по икономика и управление и други. Експерт-консултант по туризъм и председател на Българска асоциация на експертите в туризма (БАЕТ). Негови книги са: "Хотелиерство""Ресторантьорство""Организация, технология и ...
Диетични и диабетични десерти -
Диетични и диабетични десерти
Мария Николова

Матком
Цена:  6.90 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Продуктът е представен с вътрешни страници
В тази книга се предлагат рецепти на диетични и диабетични сладкарски и хлебни изделия с намалено съдържание на захар и мазнини. В повечето от тях са включени пресни плодове, зеленчуци, ядки, семена, пълнозърнести брашна, млечни продукти, малко сол, захар и мазнини. Жизнеността на човека, продължителността на живота са в пряка зависимост от рационалното хранене. То включва един пълноценен хранителен режим , съответстващ за различните възрастови групи. Счита се, че 2500-3000 калории са достатъчни, за да покрият дневните нужди на организма в зависимост от пол, възраст, физическо натоварване. Тези калории трябва да се ...
Стокознание -
Стокознание
Христо Кожухаров

Матком
Цена:  12.00 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Учебник за професионални гимназии по икономика, търговия и мениджмънт. ... Учебникът по "Стокознание" е разработен по учебната програма, утвърдена от "МОН" за специалностите - "Продавач-консултант", "Търговия", "Митническа и данъчна администрация", "Търговия на едро и дребно" и други от съответните професии и професионални направления. Като учебно помагало може да се използва и от студенти в колежи и университети, както и от обучаващите се в учебни центрове, школи и други. Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2023/2024 г. Ако имате нужда ...
Ръчен пасатор 9 в 1 SENCOR 5501CH-EUE3 - Ръчен пасатор 9 в 1 SENCOR 5501CH-EUE3
С 2 чопъра, купа, приставка за разбъркване и приставка за пюре

SENCOR
Цена:  210.00 лв.
Комплектът на SENCOR ще ви бъде верен помощник във вашите кулинарни приключения. Той съдържа ръчен пасатор и различни приставки, които се прикрепят към него: накрайник за разбъркване с 2 бъркалки, накрайник за пюре с 3 приставка за нарязване, чопър с вместимост 250 ml, чопър с вместимост 500 ml. Просто поставяте нужната приставка, натискате бутона за скоростта и вашето кулинарно приключение може да започне. Ръчният пасатор разполага с остриета от неръждаема стомана с Titanum Quad Blade технология, с които бързо и лесно ще пасирате различни храни, като плодове и зеленчуци, за да си приготвите различни смутита, пюрета, ...
Стокознание -
Стокознание
Христо Кожухаров

УНСС
Цена:  25.00 лв.
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Трето преработено издание. ... Учебникът е написан по учебните програми на дисциплините Стокознание на суровините, материалите и готовата продукция, Стокознание на индустриалния продукт, Стокознание в транспорта и Стокознание за специалностите Стопанска логистика, Икономика на кооперациите, Икономика на търговията, Маркетинг и Икономика на индустрията. Състои се от обща и специална част. В общата част са разгледани въпросите, отнасящи се до предмета, методите и съдържанието на учебната дисциплина Стокознание, до класификацията, асортимента и маркировката на суровините, на материалите и на готовата продукция, до тяхното ...
Търсене на: технологии на сиренето Продукти 1-12 от над 500
Страница:
Олио-серум за тяло против стрии
Коректор за прикриване на несъвършенства
Спирала за обемни мигли
Търсене
Грим и разкрасяване
Грижа и почистване
Бебешка и детска козметика
Почистване и грижа за дома
Ваучери за подарък от store.bg
Намаление на хиляди книги