Ножът е част от серията Fibrox, където ще откриете още кухненски принадлежности. ... Кухненският нож за месо на Victorinox разполага с ергономичен дизайн и противоплъзгаща дръжка, както и висока якост и сила при рязане. Освен това е снабден с двойно закалено острие за оптимална гъвкавост и закръглен гръб, осигуряващ максимална безопасност и комфорт по време на работа. Ножът е изработен от висококачествена неръждаема стомана с огледално полиране, която елиминира всякакви грапавини и микро пори и разполага с максимална устойчивост срещу корозия. ... |
|
Умален модел на жилищна сграда с месарски магазин, работил през 50-те години. Магазинът за месо е с пълно интериорно оборудване. Комплектът съдържа: 212 елемента, оцветени в 8 цвята за сглобяване на макета схема и инструкции за сглобяване на макета За да може да сглобите и залепите този макет, ви е необходимо лепило. ... |
|
Приборът за жигосване на месо за барбекю на Mikamax дава възможност за отбелязване на конкретен надпис на вашата пържола. Подходящ е като подарък за всеки любител на барбекю и месо. Характеристики: включени 55 букви, с цялата азбука всяка буква е включена от 1 до 4 пъти място за 2 реда и до 9 букви на ред дължина на прибора: 41.5 cm Важно: Трябва да изгорите буквите в месото за съвсем малко. Не може да бъде в пряк контакт с високи температури твърде дълго. Приборът не е подходящ за почистване в съдомиялна машина. ... |
|
Фазаните, пъдпъдъците, токачките и гълъбите за месо са видове птици, чието месо има вкус на дивеч. Интересът към тяхното отглеждане е голям. Книгата разглежда всички въпроси, свързани с: люпенето на яйцата отглеждането на младите и възрастните птици размножаването храненето и фуражите необходимите сгради клетки и кафези и други профилактиката и лечението на най-често срещаните заразни и паразитни болести ... |
|
Разглеждат се почти всички проблеми, свързани с: производството изкупуването първичното окачествяване на яйцата по време на изкупуването и категоризирането по качествени показатели опаковката маркировката краткотрайността и хладилното съхраняване и реализацията на яйцата в търговската мрежа ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|